Следващата компания, която спечели цели две награди в Employer of Choice Awards 2021 и ще Ви представим в поредицата е  Paysafe.  Те спечелиха вота на Журито в категория „Иновации в подбора“ и „Развитие и обучение“ .

Разкажете ни малко повече за проектите, с които спечелихте. С какво се отличава?

Изключително щастливи сме, че Paysafe беше отличена в цели две категории във второто издание на Employer of Choice Awards! В категория “Иновации в подбора” спечелихме с 360-градусовата виртуална разходка из офис пространството ни в Capital Fort в София, наречена “The Return of the Bit”. Стъпвайки върху успеха на кампания за набиране на ИТ специалисти през 2019 г. – първата ИТ ексейп стая в България „The lost bit“ – решихме да направим изцяло виртуално нейно продължение в условията нa COVID-19. Разходката представляваше предизвикателство, насочено към Java програмистите. Бяхме подготвили общо 24 загадки, съставени от Java код, който трябваше да бъде решен, за да се проверят уменията и знанията на участниците. Само тези от тях, които бяха подали 6 правилни решения през някоя от четирите седмици на кампанията, участваха в томбола за спечелване на една от три големи награди: Xbox Series X, Mi Electric Scooter S1 или 1-годишен абонамент за крафт бира.

В категория „Развитие и обучение“ бяхме отличени с програмата „Building Manager Effectiveness, using agile approach for development“. Това е изключително ценно признание за работата на нашия глобален Learning & Development екип, който се намира в София. Програмата е създадена през 2016 г., но през 2020 г. претърпя цялостна трансформация, породена от епидемичната обстановка и необходимостта от виртуален, agile подход към обучението и развитието на мениджърите в Paysafe. Програмата се състои от четири уъркшопа, обучителни виртуални „лаборатории“, персонални сесии с коуч, достъп до библиотека с над 500 различни ресурси, сред които книги, case study-та и др.

Отличията ни зареждат с още повече ентусиазъм за работа в посока разширяване и развитие на настоящия ни екип в България, защото виждаме и резултатите от усилията ни.

Защо решихте да участвате в
Employer of Choice Awards 2021?

Бяхме изключително впечатлени от организацията на първото издание на наградите през 2020 г. – добре структурирана информация, насоки, платформа за лесно кандидатстване, както и прозрачност по отношение на оценките на журито. Не на последно място идва и фактът, че журито е международно, което е значително предимство. Когато програмите и проектите на компанията биват оценени от чуждестранни специалисти в Employer Branding сферата, тежестта на спечелената награда и признанието са двойно по-големи. В Paysafe приветстваме споделянето на know-how и затова винаги сме активни в участието си в награди, защото вярваме, че така ще подпомогнем за подобряването на работната среда в България и ще можем да премерим сили с най-добрите на пазара.

А сега накъде?

Paysafe продължава да се разраства в България и планираме да разширим портфолиото си от допълнителни възможности за обучение и развитие на новите мениджъри в компанията. Компанията продължава да търси обратна връзка от своите служители и да реагира в реално време на база нагласите на служителите ни. Плановете за 2021 г./2022 г. включват подобряване на процеса по онбординг на новите мениджъри, внедряване на нови функционалности за получаване на 360-градусова обратна връзка и добавяне на нови теми за обучение и развитие с фокус върху управлението на хибридни екипи и подпомагане на благосъстоянието на служителите ни. Стремим се нашите програми да бъдат полезни и гъвкави спрямо нуждите на колегите ни, особено сега в режим на дистанционна работа.

Регистрирането за новото издание на наградите вече започна. Ако желаете да участвате, запишете се тук: