FAQ

Често задавани въпроси

Цената от 195 лв. без ДДС за кандидатстване в категория докога е валидна и ще се промени ли?

Цената  от 195 лв без ДДС е за Ранна регистрация, която е валидна до 31 май, след това ще се повиши. 

Каква е разликата между подаване на кандидатури до 25 юли и попълване на кандидатури до 25 август?

До 25 юли 2020 е крайният срок за заявяване на участие в наградите.
Първата стъпка по кандидатстване е да се заяви участие, което е до 25- и юли. По време на подаване на тази заявка избирате броя на категориите, в които искате да участвате. Следва „Плащане“ и след отразено плащане се „Отключват категориите“, за да се попълни информация за номинацията, която журито ще чете, преглежда под формата на снимки и видео, и оценява.
До 25-и август е крайният срок, в който ще трябва да се попълни цялата информация, която да се оценява от журито.  Това представлява завършването на кандидатурата с пълно описание в онлайн системата.

Какво означава опцията Promo 2 за 1?

При избор на опцията „Promo 2 за 1“ за обявената цена получавате две номинации, които могат да бъдат използвани в две различни категории, или в една и съща, по Ваша преценка. 

Има ли ограничение за броя проекти, с които може да кандидатства една компания?

Няма ограничение за броя проекти, с които може да кандидатства дадена компания, дори се насърчава описването на повече такива, тъй като това увеличава шанса за спечелване на една или повече награди.
При по-масови регистрации, препоръчваме да закупите „Пълен пакет“ до 30 април, за да се възползвате от най-добрата цена. Може да се закупи един „Пълен пакет“ с 11 номинации и всяка следваща да е на цена 90 лв. без ДДС (така няма да се налага при 14 номинации например, да се купуват два пакета или един Пълен пакет + единични регистрации, което ще е по-скъпо).

Каква е процедурата при оценяване в категория "Covid-19 Гласуване на публиката"?

„Covid-19 Гласуване на публиката“  е единствената категория, в която оценяването се осъществява от самите служители на конкретната компания, а не от журито на наградите.

След като компанията направи регистрация за тази категория, създаваме линк, на които служителите на тази фирма, анонимно могат да гласуват и да оценят реакцията на своята компания. Оценката, която дават е от 1 до 10, като 10 е най-високата възможна.
Награда с признание ще бъде връчена на компанията с най-висока оценка (определена средно аритметично) за адекватни и навременни предприети мерки в полза на своите служители.

На какъв език трябва да са номинациите?

Работният език на сайта е Български, като при попълване на информация за номинациите, препоръчваме да използвате Англисйки език (ако е възможно), поради наличието на международно жури. Всички кандидатури, които са подадени на български език, ще бъдат преведени максимално идентично от нашия екип.