FAQ

До 29 февр. ’24

Регистриране на Кандидатури

До 29 март ’24

Попълване на Кандидатури

До 29 април ’24

Оценяване от журито

15 май ’24

Награждаване

Често задавани въпроси

Каква е разликата между подаване на кандидатури и попълване на кандидатури? Защо има 2 различни дати като срок?

До 29 февруари 2024г. е крайният срок за заявяване на участие в наградите.
Първата стъпка по кандидатстването е да се заяви участие, което е до 29-и февруари. По време на подаване на тази заявка избирате броя на категориите, в които искате да участвате.

Следва „Плащане“ и след отразено плащане се „Отключват категориите“, за да се попълни информация за номинацията, която журито ще чете, преглежда под формата на текст, снимки,  видео и други файлове, и оценява.

До 29-и март е крайният срок, в който ще трябва да се попълни цялата информация, която да се оценява от журито.  Това представлява завършването на кандидатурата с пълно описание в онлайн системата.

Има ли ограничение за броя проекти, с които може да кандидатства една компания?

Няма ограничение за броя проекти, с които може да кандидатства дадена компания, дори се насърчава описването на повече такива, тъй като това увеличава шанса за спечелване на една или повече награди.
При по-масови регистрации, препоръчваме да закупите „Пълен пакет“, за да се възползвате от най-добрата цена.

На какъв език трябва да са номинациите?

Попълването а кандидатурите изискваме да е на Английски език, поради наличието на международно жури. Ако все пак във Вашия екип нямате такава възможност, моля обърнете се към нас, за да съдействаме с превода.

Колко награди се раздават в категория?

През 2024г. за първи път ще раздаде по 3 награди във всяка категория, отличени като 1-во, 2-ро и 3-то място. Те са наречени „Златно“, „Сребърно“ и „Бронзово“ отличие във всяка от 14-те категории.