Следващата компания, която спечели награда в Employer of Choice Awards 2021 и ще Ви представим в поредицата е SiteGround.
Те грабнаха приз в категорията „Придобивки в компанията“  след гласуване на служителите.
Ето и какво споделиха те: 

Разкажете ни малко повече за проекта, с който спечелихте. С какво се отличава?

Отличени сме след анонимен вот сред служителите и публиката като победител в категорията Най-добри фирмени придобивки. За нас това прави наградата още по-ценна, тъй като е директна обратна връзка от екипа и оценка за непрекъснатите усилия и грижи, които полагаме, за да се чувстват добре както на работното си място, така и извън него. Философията на допълнителните ни придобивки винаги е била да направят SiteGround не само отлично място за работа, но и да създадат по-добри условия и начин на живот на екипа ни изобщо. Много често ни питат дали, например, инвестицията в безплатен ресторант в офиса или пък в ежедневно меню, доставено по домовете за служителите и техните семейства, си струва. Повечето от тези инвестиции рядко се измерват с точни числа, защото признателността и мотивацията, които предизвикват в екипа ни, са безценни.

Защо решихте да участвате в Employer of Choice Awards 2021?

На първо място, участието ни дава възможност за оценка – както външна, така и вътрешна – и ориентир къде се намираме. Усилията ни като работодател дават отражение ежедневно в работата на служителите ни, но когато те са оценени и спрямо с усилията на други отлични работодатели, тази валидация затвърждава още повече посоката ни.

Тъй като миналата година отново спечелихме публичния вот на аудиторията за реакцията ни по време на кризата с Covid-19, за нас беше неочаквано, но много полезно, когато получихме обратната връзка и коментарите на хората, които са гласували за нас. Разбира се тя е анонимизирана, но изключително ценна, за да разберем в детайли на какво акцентират служителите и с какво най-много сме ги впечатлили.

А сега накъде?

Сега ще се радваме да научим повече и за проектите на отличените компании в останалите категории, защото е видно, че с всяка година летвата е вдигната все по-високо. Надяваме по този начин заедно да продължаваме да развиваме колективната работна среда в България с по-щастливи, спокойни и продуктивни служители. Вярваме, че всяка компания трябва постоянно да се развива и да надгражда постиженията си, затова и участието ни и анализът на резултатите ни всяка година са важни за нас, за да продължим в тази посока.

Ако искате да участвате в наградите, може да се възползвате от Ранното записване за участие в третото издание Employer of Choice Awards 2022 като се регистрирате тук: