Мая Цанкова (България)

Мая е Group Employer Branding Communications Manager в Coca-Cola HBC и отговаря за развитието на работодателската марка, стратегията и комуникацията по привличането на таланти на 28 пазара.

“Вярвам, че всяка компания и организационна култура са уникални, затова за изграждането на силна работодателска марка стъпвам на автентичността и емоцията, която носи усещането за работа в Кока-Кола Хеленик”.

Мая разчита на дългогодишния си опит като Мениджър „Човешки ресурси“ в международни компании /“Кока-Кола ХБК България, Melia Hotels International – Испания и т.н./, за да се фокусира последните две години върху всички аспекти на изграждане на работодателската марка: от стратегията през външната брандинг комуникация и развитие на социални канали, до ангажираността и развитие на организационна култура вътре в организацията.

Мая е Chartered Member на CIPD London, има Докторска Диплома по Управление на Човешките Ресурси и e Certified Digital Marketing professional от Digital Marketing Institute, Ireland.