ИНТЕРВЮ С ДЕЙВИД ЗИНГЪР

В поредица от интервюта Ви представяме членовете на журито на Employer of Choice Awards.

Дойде ред да Ви представим и Дейвид Зингер.
Той има над 24 000 часа опит и работa с  ангажираност на служителите.

Г-н Зингер  е основавател  на 7500 членска мрежа за ангажиране на служителите.

Дейвид преподава образователна и консултативна психология в Университета в Манитоба повече от 20 години, като същевременно е бил съветник за съдействие на служителите и треньор за кариерно развитие на Seagram. Дейвид познава работното място отвътре навън. Той е посветил работата си на ангажираността на служителите през последните 10 години и планира да продължи да се занимава с това още 15 години.

Дейвид е водещ говорител за ангажираността на служителите, преподавател и организатор на общността. Работил е по ангажименти в: Канада, САЩ, Сингапур, Индия, Южна Африка, Германия, Уелс, Англия, Дубай и др.

Г-н Зингер има написани и издадени 4 книги за ангажираността на служителите.

Представете ни се в рамките на едно изречение.

Аз съм канадски експерт по ангажираността и опита на служителите. Посветен съм на извличането на най-доброто от хората в работата им.

Коя е любимата Ви част от деня?

Харесвам ранните утрини и моментите, в които става светло.

Каква е тайната Ви формула за успех в работата?

Работя на 11-минутни и 11-секундни периоди на ангажиране. Разделям тези периоди на 30/40 на ден, така че да бъда по-ангажиран и съсредоточен.

Какво Ви мотивира?

На 65 години се чувствам  мотивиран да допринасям повече стойност за другите, докато поддържам нещата да са добри и съвсем прости.

Кой е най-добрият съвет, който сте получавали?

Когато синът ми беше на 8 и беше вратар на хокей, го попитах  как се подготвя за емоциите, които го очакват и той каза, че преди да влезне в играта, просто си каза: „Ще видя какво мога да направя.“ Обичам тази реплика, защото е отворена, любопитна и не е егоистична.

Какво бихте посъветвали участниците в Employer of Choice Awards?

Фокусирайте се по-малко върху това да бъдете страхотни и повече върху това да бъдете добри всеки ден, все повече.