ИНТЕРВЮ С АНН УАЙТ

В поредица от интервюта ще Ви представим членовете на журито на Employer of Choice Awards.

Ан Уайт има богат опит в маркетинга и връзките с обществеността, работи в Европа и Съединените щати в областта на конкурси за награди за информационни технологии, медии, пътувания, свободно време и потребителски продукти.

От управление на собствената PR агенция в Лондон, Великобритания, Ан се мести в САЩ и се присъединява към The Stevie Awards през 2006 г., където предоставя статии за блога и онлайн бюлетин. Сега тя е координатор на журиращия състав, организира и контролира международните съдийски комитети за всички състезания на Stevie Awards.

Наградите Stevie Awards са най-големите бизнес награди, провеждани ежегодно от Американската организация за бизнес награди. Те са създадени през 2002 г., за да признаят постиженията и приноса на компании и бизнесмени по целия свят.

Ан притежава сертификат за бизнес мениджмънт от Baruch College, Ню Йорк, и е изучавала немски, френски и испански език  в University of Vienna.  Владее свободно немски и френски език.

Представете ни се с едно изречение.

Като човек, който ръководи собствен бизнес в Обединеното кралство и който има опит в работата с международни организации в Европа и Съединените щати, имам широка перспектива за различните начини, по които HR отделите работят в няколко части на света.

Коя е любимата Ви част на деня?

Утрото, когато задачите за деня могат да бъдат приоритизирани и организирани.

Каква е тайната Ви формула за успех в работата?

Проследявам дейностите, като си правя прост списък със задачи за изпълнение и го следвам.

Какво ви мотивира?

Освен плащането на сметки? Просто голямото удовлетворение от общуването с хора по света, работещи в много различни индустрии.

Кой е най-добрият съвет, който сте получавали?

Никога не пишете имейл, докато сте ядосани! Изчакайте и помислете за отговор, който ще бъде конструктивен, а не отрицателен.

Какъв съвет бихте дали на участниците в наградите „Employer of Choice Awards 2020?

Помислете как журито ще разглежда Вашето представяне. Те се нуждаят от повече неща, освен  суперлативи за Вашата организация:  нуждаят се от информация, която обосновава всички твърдения за компанията и, ако е възможно, обратна връзка от  служителите.

Възползвайте се от по-ниските цени за регистрация за участие в наградите Employer of Choice 2020 до 14 юни!
Заявете участие в наградите сега и  попълните Вашата кандидатура на по-късен етап (до края на юли).