Пинар Аккая (Великобритания)

В своята изключително успешна кариерата, Пинар Аккая работи с местни и мултинационални компании.  Притежава опит в почти всички аспекти на HR. Опитът й включва престижни позиции във високо реномирани компании като Nike, Leroy Merlin и Li & Fung.

През 2011 г. Pinar стартира Signature Communication, собствена компания за обучения. Втората компания  на Pinar, наречена Collaï, е специализирана в стратегическото улесняване на срещите и вътрешното обучение на посредниците.  Работи с  няколко реномирани многонационални компании.

Пинар владее английски и френски език. Базирана е в Лондон и работи в цяла Европа.  Тя е търсена като ключов лектор, стратегически посредник  и старши треньор.

Пинар е сертифициран треньор от Световната банка, акредитиран посредник на INSIGHTS от Insights Benelux, сертифициран междукултурен консултант от Berlitz Paris, сертифициран треньор на Trimetrix от TTI Insights Turkey, член на Международната асоциация на фасилитаторите (IAF) и сертифициран треньор по лично брандиране и имидж от London Image Institute.

От 2017 г. редовно участва като жури в международни HR състезания като Stevie Awards и BOC Brilliance HR и Brilliance IC Awards.

Пинар е основател на Apm Club Istanbul, посредник за Apm Club London Trigger, член на the Strategic Committee of Excelia Business School in La Rochelle, Франция от 2013 г. и преподавател в Европейското училище по икономика в Лондон.