Modiara Kamps (Великобритания)

Модиара Кампс е професионалист с афинитет към работодателската марка, набирането на персонал, организацията на събития, както и оптимизирането на бизнес процесите в компаниите. През цялата си кариера тя е натрупала опит в различни сфери, от отдел ИТ и логистика в Amazon до  предоставянето на множество индивидуални професионални услуги.

Понастоящем, Модиара отговаря за Employer Branding в EMESA (Европа, Африка, Близкия изток и Южна Америка) в комоанията Boston Consulting Group (BCG), тя ръководи стратегически инициативи за подобряване на работодателската марка на BCG, стимулирайки усилията за привличане на таланти в различни региони.

Комбинирайки аналитична си сила с творчески усет, Модиара преодолява предизвикателствата при постигането на резултати с прецизност и съпричастност. Независимо дали става дума за рационализиране на процеси, усъвършенстване на стратегии за набиране на персонал или култивиране на положителна култура на работното място, тя допринася с богатия си опит във всяко начинание.