Милен Великов (България)

Милен Великов е един от разпознаваемите експерти по „Човешки ресурси“ в България.
Опитът му през последните 10 г. обхваща почти всички позиции от HR-а, в няколко различни индустрии.

Той е автор на 100 + професионални статии и различен тип изследвания със стотици анкетирани. Най-мащабното му такова е през 2018-та година с над 2580 участника на тема „Професионалните ценности в България“, както и „Какво се случва с работещите след 13-ти март 2020 г.?“ с 1918 анкетирани.

Милен е още кариерен консултант, ментор, лектор, гост-преподавател и неуморен ентусиаст, който е отдаден в развитието на хората. 

В момента Милен работи върху своята докторска дисертация на тема „Динамика и взаимовръзки на пазара на труда в България за периода 1992-2021г. – количествени и качествени изменения“. Освен това, притежава 3 магистърски степени – ,,Управление на човешките ресурси‘‘ в УНСС, ,,Организационно поведение и консултиране‘‘ от СУ ,,Св. Климент Охридски‘‘, както и ,,Социална и организационна психология‘‘ в Нов български университет. Бакалавър е по ,,Икономика и организация на труда‘‘ от УНСС. Има завършена степен по Human Resource Management в Chartered Institute of Personnel and Development в UK и е сертифициран кариерен консултант – Global Career Development Facilitator. През 2019-та се сертифицира като Coach към ERICKSON. Милен има различни професионални призове и награди.