ManpowerGroup Bulgaria спечелиха награда в категория „HR Услуги“ част от Employer of Choice Awards 2021. Вижте какво ни споделиха.
Разкажете ни повече за Вашата компания.

ManpowerGroup България е цялостен HR партньор, който комбинира световни тенденции с локална експертиза и 15+ години опит на пазара. Човешкият капитал е основен двигател за успеха на всеки един бизнес и в този смисъл основната ни цел е да превърнем партньорите си в желани работодатели, които успяват да привлекат, задържат и развиват най-добрите таланти. За да случим това в новата нормалност, въведохме модерни технологии и приложения за оценка на персонала, разработваме специални инструменти за постоянен мониторинг на проектния цикъл на клиентите ни и предлагаме все по-задълбочени анализи на пазара на труда.

С ежемесечни проучвания на различни теми и събития, в които споделяме какви са тенденциите и най-добрите местни, регионални и международни практики, помагаме на компаниите да структурират успешни бизнес стратегиите по отношение на човешкия капитал, а на талантите да взимат най-доброто решение за своето професионално развитие.

Защо решихте да участвате в Employer of Choice Awards 2021?

Понякога забързани в ежедневната оперативна работа неглижираме големите стъпки и промени, които правим като компания. Кандидатурата ни за Employer of Choice Awards в категория HR услуги за нас беше добра възможност да обобщим и така да си припомним и самите ние като екип успехите и развитието ни от последната година.

Фактът, че гласуване на публиката донесе наградата в наши ръце, затвърди това усещане и увереността ни, че работата ни носи желаните резултати както за нас, така и за нашите клиенти.

А сега накъде?

Във все по-динамичния и предизвикателен пазар на труда обръщаме по-голямо внимание върху трайните, стратегически решения и устойчиви практики. Онези, които изминават „the extra mile“.

Разбираме, че ключът към успешното привличане и задържане на таланти е в изграждането на добра корпоративна култура и работна атмосфера при нашите партньори – затова и фокусът ни през 2021 г. е именно в тази посока.

За да предложим повече гъвкавост на компаниите също така разгръщаме дейността си, посветена на изнасянето на услуги, с разнообразни RPO и ТBO предложения. Така, поемайки например изцяло процеса по подбор и назначаване на персонал, освобождаваме ръцете на партньорите ни да се захванат с ядрото на своя бизнес и неговото развитие.

Друг аспект, върху който се фокусираме, е дигитализацията на процеси – както в сферата на HR-a, така и извън нея, като целенасочено разгръщаме партньорствата си в тази посока, за да предложим ефективни решения на клиентите ни от различни бизнес сектори.

Започна Ранното записване за участие в третото издание на наградите Employer of Choice Awards 2022. Може да се регистрирате за участие тук: