ИНТЕРВЮ С МАЯ ЦАНКОВА

В поредица от интервюта ще Ви представим членовете на журито на Employer of Choice Awards.

Мая е Group Employer Branding Communications Manager в Coca-Cola HBC и отговаря за развитието на работодателската марка, стратегията и комуникацията по привличането на таланти на 28 пазара.

“Вярвам, че всяка компания и организационна култура са уникални, затова за изграждането на силна работодателска марка стъпвам на автентичността и емоцията, която носи усещането за работа в Кока-Кола Хеленик”.

Мая разчита на дългогодишния си опит като Мениджър „Човешки ресурси“ в международни компании /“Кока-Кола ХБК България, Melia Hotels International – Испания и т.н./, за да се фокусира последните две години върху всички аспекти на изграждане на работодателската марка: от стратегията през външната брандинг комуникация и развитие на социални канали, до ангажираността и развитие на организационна култура вътре в организацията.

Мая е Chartered Member на CIPD London, има Докторска Диплома по Управление на Човешките Ресурси и e Certified Digital Marketing professional от Digital Marketing Institute, Ireland.

Представете ни се в рамките на едно изречение.

Казвам се Мая и в момента ръководя развитието и комуникацията на работодателската марка на Кока-Кола Хеленик за всички страни.

Коя е любимата Ви част от деня?

Определено съм любител на сутрините …

Каква е тайната Ви формула за успех в работата?

Заставам зад цели, проекти и каузи, в които истински вярвам.

Какво Ви мотивира?

Проекти и задачи, които водят до промяна, в които можеш да вложиш креативност, и с които развиваш таланти

Кой е най-добрият съвет, който сте получавали?

Бъди себе си. Изрази себе си!

Какво бихте посъветвали участниците в Employer of Choice Awards?

Окуражавам Ви да споделите опита си – не само успехите, но и преградите, които сте преодолели – често от тях учим най-много. Окуражавам ви да споделите опит, които носи стойност за бизнеса и променя, който ангажира след себе си. Споделяйки и вдъхновявайки с опита си ни помага да вървим напред не само индивидуално, но и като общност от професионалист в областта на работодателската марка.

Възползвайте се от по-ниските цени за регистрация, които са валидни до 14-и юни за участие в наградите Employer of Choice 2020. Заявете участие в наградите сега и  попълнете Вашата кандидатура на по-късен етап (до края на юли)